Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΡΙΖΟΤΟ  ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ. ΥΛΙΚΑ.  320γρ Ρυζι, 1σκ σκορδο,2 αχλαδια, 50γρ βουτυρο,1 ποτηρι κρασι ,100γρ παρμεζανα 1κ.σουπαs μυλοξυδο. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ το σκορδο και το σωταρουμε με το βουτυρο μεχρι να μαραθεί σε ένα ρηχο σκευοs. .ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ το ρυζι και το αφήνουμε λιγα λεπτα ανακατευονταs ,προσθέτουμε και το κρασι και αφήνουμε να τραβηξει, αν χρειαστεί προσθέτουμε λιγο νερο. Προσθέτουμε το ξυδι και ανακατεύουμε. ΚΟΒΟΥΜΕ το ένα αχλαδι σε κυβακια, το άλλο το λιωνουμε   και 5mn πριν το ριζότο μαs να είναι ετοιμο τα προσθέτουμε στο ριζότο.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ στα πιατα αμεσωs με λιγο βουτυρο και την παρμεζανα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου