Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

TΥΡΕΝΙΟ ΣΟΡΜΠΕ . ΥΛΙΚΑ. 500ml  γαλα, 250γρ τυρι κρεμα, μασκαρπονε, 100γρ κρεμα γαλακτοs ,1 αχλαδι, 50γρ βερυκοκα ξηρα, 4κ.σουπαs μελι ,50γρ ψυχα καρυδιου, μοσχοκαρυδο, αλατι ,πιπερι. ΒΡΑΖΟΥΜΕ το γαλα με λιγη σκονη μοσχοκαρυδο. ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ το τυρι μεχρι να λειωσει.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ την κρεμα γαλακτοs , λιγο αλατι, πιπερι.  ΑΦΗΝΟΥΜΕ να κρυωσει πριν βαλουμε στο ψηγειο,οχι καταψυξη, σε μεταλικο σκευοs για σορμπε. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ σε μπαλεs,  μεσα σε μπολ παγωτου και γαρνίρουμε με το μελι, τα βερυκοκα, τα καρυδια ,τα αχλαδια σε φετακια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου