Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΤΑΡΤΑ CHOCO-COCO.  ΥΛΙΚΑ.  100γρ καρυδα τριμενη, 50γρ ζαχαρι, 2 αυγα και ένα ασπραδι, 30γρ ζαχαρι αχνη, 280γρ σοκαλατα μαυρη dessert, 250ml κρεμα γαλακτοs  βουτυρο, 2 μανγκοs .  ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ το φουρνο στουs 160 βαθμουs . ANAKATEYOYME σε ένα μπολ τη ζαχαρι ,το ασπραδι του αυγου, τη τριμενη καρυδα και τα απλωνουμε σε μια φορμα ταρταs.  ΨΗΝΟΥΜΕ για 15mn. ΒΑΖΟΥΜΕ την κρεμα γαλακτοs σε μια κατσαρολα και ζεστενουμε μαζι με την σοκολατα σε κοματακια. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ την ζαχαρι αχνη και τα αυγα ένα -ένα. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ τα μανγκοs και τα κόβουμε σε μικρα κοματια ,τα προσθετουτουμε και αυτά στην σοκολατα. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ το μειγμα τηs σοκολαταs στη φορμα  ταρταs και ψηνουμε ακομα 20mn. ΑΦΗΝΟΥΜΕ να κρυωσει  και το βαζουμε στο ψυγειο το λιγοτερο  για 2h.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου