Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΣOΥΠΑ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ. ΥΛΙΚΑ. 2 αχλαδια, μεγαλα, πρασινα,  200γρ αρακα, φρεσκο η κατεψυγμενο,1 σκ. σκορδο,1κ.σουπαs ελαιολαδο, 1 λιτρο νερο,λιγο αλατι, πιπερι. ΠΛΕΝΟΥΜΕ και καθαριζουμε τα αχλαδια,τα κόβουμε φετεs .ΣΕ μια κατσαρολιτσα ,βαζουμε τα αχλαδια με το λαδι και σωταρουμε ελαφρα μεχρι να ροδισουν. ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ το σκορδο και το προσθέτουμε μαζι με το νερο και τον αρακα στην κατσαρολα, αλατι, πιπερι και βραζουμε  για 20 λεπτα περιπου. ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ από την φωτια και χτυπάμε με ένα μπλεντερ χειροs μεχρι να γινει  η σουπα μαs, λεια. ΤΗ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΗ γαρνιρισμενη με φυλαρακια δυοσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου