Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΝΤΙΠ για να συνοδευσετε ψαρι η κοτοπουλο ψητο η φουρνου. Επισηs μπορειτε να αλειψετε με αυτό ψωμάκια για ορ ντεβρ. ΥΛΙΚΑ. 1 σκ. σκορδο, 150γρ ελιεs μαυρεs χωριs κουκουτσι, 5 φιλετα αντσουγιαs, 30γρ αμυγδαλα, 30γρ καπαρι,  λιγο λαδι,  πιπερι. ΑΝΑΜΕΙΓΝΙΕΤΕ όλα τα υλικα μαζι στο μιξερ και προσθέτουμε λιγο λαδι και πιπερι.ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ σκεπασμενο στο ψηγειο. Ωραιοs μεζεs για ουζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου