Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΥΛΙΚΑ. 400γρ εσκαλοπ κρεατοs, 4 μεγαλεs ντοματεs[ η ένα κουτι κονκασε],2 μικρα κρεμυδια,1σκ. σκορδο, 1 ματσακι σελινο, 2 κλαρακια θυμαρι,1 κυβο ζομου,1κ. γλυκου κιμινο, αλατι, πιπερι. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ το σελινο ,τιs ντοματεs ,το σκορδο, τα κρεμυδια και βαζουμε σε μια κατσαρολιτσα  με ένα ποτηρι νερο και τον κυβο ζομου, σκεπαζουμε και ψηνουμε σε χαμηλη φωτια. ΚΟΒΟΥΜΕ το κρεαs σε φετακια, πασπαλίζουμε με το κιμινο, αλατι, πιπερι και τυλίγουμε σε ρολακια που τα στερεωνουμε με οδοντογλυφιδεs. ΒΑΖΟΥΜΕ τα ρολακια στη σαλτσα που βραζει μαζι με το κλαρακι θυμαρι και αφήνουμε να βρασει 15-20 λεπτα ,γυριζονταs τα ρολακια κάθε λιγο μεσα στη σαλτσα. Μπορούμε να συνοδευσουμε με ρυζι η πατατεs  φουρνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου