Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΛΙΓΓΟΥΙΝΙ ΜΕ VONGOLE Η ΜΥΔΙΑ

350gr. λιγγουινι, 1kg.vongole,η μυδια 3 σκ.σκορδο, 100ml κρασι λευκο ,1 ματσακι μαιντανο, λιγο ελαιολαδο.Σε ένα βαθυ τηγανι βαζουμε το λαδι, το  μισο ψιλοκομενο μαιντανο  , το σκορδο και το ζεσταινουμε, μετα προσθέτουμε τα vongole η τα μυδια και τα αφηνουμε στη φωτια 2 mn , προσθέτουμε το κρασι και ψηνουμε για αλλα 6-7mn.Βραζουμε τα λιγγουινι al dente και τα προσθέτουμε στα θαλλασινα με το υπολοιπο μαιντανο. Σερβίρουμε μετα από 2-3mn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου