Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

60γρ ανθοs αραβοσιτου  ,60γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του.110γρ καρυδα τριμενη,250γρ ζαχαρι,6 αυγα. Ζεσταίνουμε το φουρνο στουs 180 βαθμουs , χωριζουμε τουs  κροκουs και τουs χτυπάμε με τη ζαχαρι μεχρι να ασπρισουν. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ τα αλευρια με τουs κροκουs  και τη καρυδα.ΧΤΥΠΑΜΕ τα ασπράδια μαρεγγα και τα προσθέτουμε και αυτά στο μειγμα.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ  ένα ταψακι και βαζουμε το μειγμα. ΨΗΝΟΥΜΕ για 35 mn. ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ  σε μια πιατελλα και σερβίρουμε κρυο με αχνι ζαχαρι η κρεμ ανγκλαιζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου