ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ Καθαριζουμε τιs αγγιναρεs από τα εξωτερικα φυλλα και το εσωτερικο,τιs τρίβουμε με λεμονι.Ζεσταινουμε λιγο λαδι σε βαθυ τυγανι, βαζουμε τιs αγγιναρεs ολοκληρεs με το κοτσανι ,τιs σωταρουμε ελαφρα ,και ριχνουμε λιγο νερο να βρασουν.ΜΟΛΙΣ μαλακωσουν,και μεινουν χωριs νερο ριχνουμε λιγο λευκο κρασι και σβηνουμε τη φωτια, αφήνουμε λιγο και τιs βγαζουμε. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ κρυεs με ρυζι και φετουλεs λεμονι γυρω-γυρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου