Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΥΓΩΝ ΓΚΡΑΤΙΝΕ

10 αυγα κοκκινα που περισσεψαν από το Πασχα,60gr κρεμα γαλακτοs,60gr μαγιονεζα, 50gr βουτυρο. 50gr emmental τριμμενο ,4κ σουπαs  παρμεζανα, 8 φιλετα αντσουγιαs, 1 ματσο ανιθο ,1ματσο μαιντανο 2κ γλυκου γλυκια  παπρικα.Κόβουμε 8 αυγα καθαρισμένα, στη μεση τα αδειαζουμε από τουs κροκουs .Ψιλοκόβουμε 2. αυγα με τα ασπράδια τουs, 8 κροκουs, το μαιντανο και το ανιθο. Ανακατεύουμε τη μαγιονεζα ,τη κρεμα γαλακτοs, τη παπρικα και λιγο αλατι.Με το μιγμα ολων αυτων  γεμιζουμε τα  16  ασπράδια αυγων .Πασπαλίζουμε με τα τυρια και λιγο βουτυρο   και ψηνουμε  στουs 200 βαθμουs για 10 λεπτα. γαρνίρουμε με τα φιλετα αντσουγιαs και σερβίρουμε κρυα με γαρνιτουρα τηs αρεσκειαs μαs  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου