ΤΟΡΤΕΤΕΛΛΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΩΝ .1Συσκευασια τορτελλινι με ρικοτα ,6παντζαρια μετρια, 50γρ βουτυρο,50γραλευρι, παπαρουνοσπορο. ΒΡΑΖΟΥΜΕ τα τορτελλίνι al dente. ΨΗΝΟΥΜΕ τα παντζαρια στο φουρνο μεχρι να μαλακωσουν,τα ξεφλουδίζουμε και τα πολτοποιούμε.ΛΙΩΝΟΥΜΕ το βουτυρο και το ομογενοποιουμε με το αλευρι.,ανακατεύουμε με το πολτο παντζαριών. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ σε κάθε πιατο τα τορτελλινι με λιγη σαλτσα παντζαριών .ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ με λιγο παπαρουνοσπορο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου