Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΟΥΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

600.gr  αχλαδια ,300.gr βουτυρο, 180gr. σοκολατα λυωμενη ,280gr. αλευρι που φουσκωνει μονο του ,260gr. ζαχαρι, λιγη grappa  3 αυγα.    Κόβουμε   τα   αχλαδια σε κυβουs και τα μουσκεύουμε στη grappa.Ανακατεύουμε το βουτυρο με τη ζαχαρι προσθέτουμε τουs κροκουs ένα-ένα  προσθέτουμε  το αλευρι  χτυπάμε τα ασπράδια και τα αναμιγνειουμε όλα μαζι με τα αχλαδια . Ψηνουμε στουs 180 βαθμουs 35-40 λεπτα Σερβίρουμε με ζαχαρι αχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου