600.gr αχλαδια ,300.gr βουτυρο, 180gr. σοκολατα λυωμενη ,280gr. αλευρι που φουσκωνει μονο του ,260gr. ζαχαρι, λιγη grappa 3 αυγα. Κόβουμε τα αχλαδια σε κυβουs και τα μουσκεύουμε στη grappa.Ανακατεύουμε το βουτυρο με τη ζαχαρι προσθέτουμε τουs κροκουs ένα-ένα προσθέτουμε το αλευρι χτυπάμε τα ασπράδια και τα αναμιγνειουμε όλα μαζι με τα αχλαδια . Ψηνουμε στουs 180 βαθμουs 35-40 λεπτα Σερβίρουμε με ζαχαρι αχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου