Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

KEIK ME ΛAΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΥΛΙΚΑ. 3 πιπεριες πολυχρωμες ,4 κολοκυθάκια, 2 μελιτζανες μετριες, 500γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του, 6 αυγα, 200γρ παρμεζανα, 250ml κρασι λευκο ξηρο, 3 κ.σουπας αρωματικα φυτα της αρεσκειας σας, λαδι, αλατι, πιπερι. ΠΛΕΝΟΥΜΕ και ψιλοκόβουμε τα λαχανικα. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ τα λαχανικα με λιγο λαδι και 1 κ.σουπας  από τα αρωματικα φυτα και τα βαζουμε στο γκριλ του φουρνου για λιγο να ροδισουν χωρις να ξεραθουν. ΣΕ ένα μπολ βαζουμε το  αλευρι  το κρασι , 250ml  λαδιου,  τα αυγα και τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε την παρμεζανα , τα υπολοιπα αρωματικα χορτα και τα λαχανικα. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ το μειγμα  σε ένα ορθογωνιο ταψακι  βουτηρωμενο και το ψηνουμε στο φουρνο για 40 λεπτα περιπου. ΟΤΑΝ κρυωσει λιγο το κόβουμε σε φετες . ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου