KEIK ME ΛAΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΥΛΙΚΑ. 3 πιπεριες πολυχρωμες ,4 κολοκυθάκια, 2 μελιτζανες μετριες, 500γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του, 6 αυγα, 200γρ παρμεζανα, 250ml κρασι λευκο ξηρο, 3 κ.σουπας αρωματικα φυτα της αρεσκειας σας, λαδι, αλατι, πιπερι. ΠΛΕΝΟΥΜΕ και ψιλοκόβουμε τα λαχανικα. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ τα λαχανικα με λιγο λαδι και 1 κ.σουπας από τα αρωματικα φυτα και τα βαζουμε στο γκριλ του φουρνου για λιγο να ροδισουν χωρις να ξεραθουν. ΣΕ ένα μπολ βαζουμε το αλευρι το κρασι , 250ml λαδιου, τα αυγα και τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε την παρμεζανα , τα υπολοιπα αρωματικα χορτα και τα λαχανικα. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ το μειγμα σε ένα ορθογωνιο ταψακι βουτηρωμενο και το ψηνουμε στο φουρνο για 40 λεπτα περιπου. ΟΤΑΝ κρυωσει λιγο το κόβουμε σε φετες . ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου