Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΠΙΤΣΑ ΡΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΑ. ΥΛΙΚΑ. 250γρ τυρι προβολονε, 2 φυλλα ζυμης μπραιζε, 500γρ ρικοτα ,η,ανθοτυρο, 150γρ μοτσαρελα μαλακια, 100γρ προσουτο, 150γρ σαλαμι αερος, 3  αυγα, λιγο βουτυρο.  ΛΙΩΝΟΥΜΕ τη ρικοτα  η, το ανθοτυρο με λιγο νερο και προσθέτουμε τα υπολοιπα υλικα ανακατεύοντας μαζι με τα 2 αυγα και τον ένα κροκο. ΚΟΒΟΥΜΕ ένα φυλλο ζυμης στο μέγεθος ενός στρογγυλου ταψιου με αποσπομενο πατο και καλύπτουμε με αυτό τον πατο και τα πλαινα του ταψιου. ΡΙΧΝΟΥΜΕ μεσα την γεμιση και καλύπτουμε με το άλλο φυλλο κομμενο αναλογα. ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ και χαραζουμε. ΨΗΝΟΥΜΕ στους 170 βαθμούς για 30'.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου