Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΜΟΣΧΟΙ ΚΡΑΣΑΤΟΙ. ΥΛΙΚΑ. 1 κιλο μοσχοι μικροι, 1 ποτηρι κρασιου λαδι, 1 ποτηρι κρασιου κρασι κοκκινο, 4-5 σκελίδες σκορδο, 1 χουφτιτσα καπαρι ξαλμιρισμενη, πιπερι μαυρο σε κοκκους. ΠΛΕΝΟΥΜΕ τους μοσχους και τους βαζουμε  ανα δυο σε ένα κατσαρολακι που εχουμε στην φωτια με το λαδι και το κρασι. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ το σκορδο και το ριχνουμε στο κατσαρολακι, προσθέτουμε την καπαρι και το πιπερι και αφήνουμε να βρασει μεχρι να μεινει λιγο ζουμι στο τελος . ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ σε πιατελιτσα βαθια. ΚΑΛΗ  ΜΑΣ  ΑΠΟΛΑΥΣΗ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου