Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ. ΥΛΙΚΑ. 1 κιλο  πατατες, 1 κρεμμυδι ξερο, 6 αυγα, λαδι για το τηγανισμα ,αλατι ,πιπερι. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ τις πατατες και τις κόβουμε στη μεση και μετα σε λεπτες φετες. Βαζουμε το λαδι σε χαμηλη φωτια και προσθέτουμε τις πατατες και το κρεμμυδι ψιλοκομμενο στο τηγανι και τα αφήνουμε να σιγοψηθουν . ΟΤΑΝ μαλακωσουν τα στραγγιζουμε από το λαδι και τα ανακατεύουμε με τα αβγα, χτυπημενα . ΡΙΧΝΟΥΜΕ το λαδι που στραγγισαμε στο τηγανι και βαζουμε το υλικο παλι στη φωτια. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ αλατι, πιπερι και μολις ψηθει από την μια πλευρα αναποδογυρίζουμε. ΟΤΑΝ ψηθει και από την άλλη πλευρα αδειαζουμε σε μια πιατελλα. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ με λιγο ξερο δεντρολιβανο. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου